Er du på jagt efter en russerhue, der ikke kun holder dit hoved varmt i selv de koldeste vintermåneder, men som også ser godt ud, så har vi lige det, der skal 3 gode bud på din næste eller måske første russerhue. Fra Canada Goose ned til Fjällräven og alle dem der ligger imellem er der noget perfekt her!

For dem, der ønsker at købe en ny hat, vil denne guide hjælpe dig med at finde den perfekte hat. Der findes flere forskellige modeller af russerhuer, der hver især har deres særlige kvaliteter og lavet på hver deres måde, i hvert deres materiale, så tag dig god tid og overvej hvilken der passer bedst til dine behov, før du træffer nogen beslutninger, da de varierer i pris afhængigt materialevalg. Som du kan læse mere om nedenunder.

MJM kaninpelshatten med læder på ydersiden

Russerhuen vil holde dit hoved varmt i de kolde vintermåneder. Det unikke design med flapper ned over ørerne gør dette til et godt valg for alle der har en tendens til at fryse issen og ørene, den er et perfekt valg hvis du ønsker at være beskyttet mod sne, vind og regn og samtidig forblive stilfuld! Du kan nemt bære den uden at binde den under hagen, hvis du ønsker et endnu mere afslappet look, der også er perfekt hele året rundt.

Den ligger til en normalpris på 899.- og derfor ligger den i et fint pris leje. Den er dyrer end en normal hue, men kvaliteten og holdbarheden er såmænd også bedre. Skil dig og og anskaf dig en russerhue med læder på ydersiden. Den fåes i 4 forskellige størrelse og i 2 forskellige farver – brun og sort.

Fjällräven G-1000 Nordic Heater

Ægte russerhat, fra outdoor mærket Fjällräven er et praktisk og samtidig stilfuldt tilbehør til din vintergarderobe. Med Nordic Heater russerhue kommer du til at ligne en, som er taget ud af den canadiske ødemark. Denne hat er fremstillet af vandafvisende stof på ydersiden og har super blød uldisolering indeni, der holder dig varm, når det er koldest ude! Det er selvfølgelig kunstpels som Fjällräven bruger. Derfor er prisen også lavere end hvis det var rigtig pels, men i og med pels branchen har fået en ordenlig tur grundet dyrevelfærden. Så er det godt for alle parter at bruge kunstpels.

Der er også øreklapper som er kendetegnet for en rigtig russerhue, som kan trækkes op eller ned, alt efter hvordan du ønsker, at de skal se ud – enten som en slynge med et ekstra lag beskyttelse mod blæst, eller som hænger løst i halsen, så alle øjne vil følge med, hvor de går hen, når folk går forbi dig nede på strøjet. G-1000 Heater russerhuen pris ligger på 599.- i normalpris. Derfor en kende lavere end modellen fra MJM. Og den koster næsten 1/5 af modellen vi nævner herunder fra Canada Goose.

Canada Goose Aviator Russerhue

russerhatten fra Canada Goose er perfekt til dig, der ønsker en stilfuld og praktisk udendørs hat uden at gå på kompromis. Denne model er inspireret af de hatte, der bæres af rigtige piloter – du husker sikkert i gamle dage hvor huen som piloter bar, var ligesom russerhatten og så et par briller ned over. Aviator modellen er lavet med Arctic-Tech-materiale, der holder dig varm og vandafvisende.

Den er foret med coyotepels som sikrer en god pasform, mens foringen af 100% andedun holder dit hoved og dine ører varme på selv de koldeste dage. Uanset om du tager ud på pisterne eller trodser det kolde vejr i ødemarken i Norge eller blot går en tur med barnevognen en tidlig sønda morgen, vil denne Aviator Hat fra Canada Goose sørge for, at du har det behageligt og ser godt ud.

2495.- er prisen for huen. Canada Goose er et highend brand, som laver produkter i verdensklasse. Men de har også fået pryl i de seneste år grundet de bruger fjer fra dyr og ikke kunstfjer eller pels. Men det er blevet ændret og nu sikre Canada Goose som firma at deres dun ikke er plukket fra levende dyr.

Fun fact omkring russerhue: En russisk hat kan være et stykke hovedbeklædning, men det er også navnet på to forskellige typer af hatte. Den første type kaldes en ushanka-hat. Den blev oprindeligt båret af sovjetiske soldater i Rusland for at holde deres ører varme i vintermånederne, fordi de traditionelt var lavet af kaninpels eller fåreskind med øreklapper, der kunne bindes op omkring hagen, når de ikke var nødvendige. I dag kan du finde dem som en del af sortimentet hos friluftsudstyr butikker, fordi de holder dit ansigt godt beskyttet mod forfrysninger forårsaget af vindkulde! Der findes mange varianter af russer hatten nu, herunder dem, der er designet til børn, og som fås i andre farver end brun som vi kender det fra ældre pilotbilleder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *