Der er ikke noget mere spændende end en uge på ski med familien. Men det er endnu bedre, hvis du kan stå op om morgenen og træde i varme, behagelige støvler, der ikke gør dem alt for kolde i løbet af dagens lange eventyr på sneklædte bjerge!

Et par støvlevarmere til skistøvler er nøglen til, at dine skistølver ikke er kolde dagen efter. De fungere på den måde at du sætter eller ligger dem ned i skistøvlen, efter du har stået på ski. Du sætter stikket i stikkontrakten, så tænder de og udleder varm luft så dine støvler er lune og lækre til dagen efter. Tro mig en investering i et par støvlevarmere til ski er alle pengene værd. Du kan få et par for ja ned til 200-300 kr.

Skiferien koster i gennemsnit 5.000 kr. pr. person. Så at investere i et par støvlevarmere til snowboardstøvler eller skistøvler er et must have. Har du ikke haft et sæt, så skriv gerne til mig når du har prøvet et sæt. Du vil elske dem. Alle du bor i skihytte med, vil låne dem så deres støvler også kan nå at tørre.

Dage hvor det har være tøsne eller regnet, så kan dine støvler ikke nå at tørre til dagen efter. Det vil jeg heller ikke love den billige model vi anbefaler kan. Men modellen fra Lenz, burde kunne tørre dine støvler på selv de vådeste dage i løbet af en nat.

Hvad kan man ellers bruge støvlevarmere til?

Støvlevarmere bruges især af jagt, outdoor, hestefolk / beriddere, fiskere, hikere, mountainbikere og de bruges til børn som lejer i børnehaven eller i skolen hvor deres støvler kan blive våde. Sneakers, støvler, vinterstøvler, golfsko, gummistøvler osv.

Ja, alt outdoor aktivitet hvor du kan få våde fødder. At du kan have fodtøj som dagen efter er tørre og klar til at bruge igen, endda lidt lune.

Har du våde skihandsker kan en støvlevarmer også ligges ind i dem. Vælger du at ligge skihandsker på rediatoren, så hold øje med dem eller lad hver med at skrue den op på fuld blæs.

Vådesko, giver våde strømper, som giver vabler. Hvor meget vil du give for ikke at have vabler på din outdoor eller skiferie?

Vi har fundet 3 modeller som vi anbefaler af støvlevarmere til netop skistøvler.

Bedste billigste støvlevarmer til skistøvler

Lenz Space 1.0 240v støvlevarmer & sko

Lenz er et brands som udelukkende arbejder med produkter som optimere dit fodtøj, om det er støvlevarmere, skistrømper med varme elementer, skivest med varme, såler med varme alt som du kan kontrollere via deres app. Så er de, de førende i verden ligenu med disse produkter.

Du tænker sikker kan de sætte ild til mine støvler, nej – de er sikret imod overophedning.

Lenz Space 1.0 kan købes fra ca. 200 kr. Og derfor samme pris som Accezzi modellen herunder.

Bedste i test skistøvlevarmer

Lenz Space Dryer 2.0 240v skistøvlevarmer

Lenz Dryer 2.0 er det bedste produkt på markedet til at tørre dine skistøvler eller snowboardstøvler.

Modellen har er mere rubust og i højere kvalitet og mere funktionel til at ligge varm luft rundt i hele støvlen. For en pris på ca. 350 kr. altså 150 kr. mere end den anden. Så er det altså en gadget til skiferien jeg personligt ikke vil undvære. Jeg har haft både Lenz Space Dryer 2.0 og Accezzi støvlevarmeren og vil klart anbefale at du giver de her 150 kr mere. Produktet fra Lenz er bedre og den tørre hurtigere.

Bedste førstegang skistøvlevarmer

Accezzi skistøvlevarmer

Accezzi er den billige model vi har fundet, selvom det er en billigt model så fungere den upåklageligt. Så har du ikke haft et par støvlevarmere før, og ikke helt ved om det er noget for dig. Så vil jeg investere i et par sko- støvlevarmere fra Accezzi.

Prisen er super skarp, og værdien i ikke at have kolde skistøvler som er fugtige til dage efter – giver dig bare en helt anden oplevelse når du skal afsted på ski om morgenen. Er din første tanke at “ej, mine støvler er helt våde” eller kan du sige “wow, mine støvler er nærmest helt tørre efter dagen i går” og dine venner du er afsted med siger den første sætning. Så vil du prise dig lykkelig for at kunne træde ned i et par støvlevarmere fra Accezzi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *